Borsa İstanbul Anaokulu
KIRKLARSIRTI MAH. 2609 SK. BORSA ISTANBUL ILKOKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 TARSUS / MERSİN

VİZYON

VİZYONUMUZ Türk Milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.Teknolojik gelişime açık bireyler yetiştirmek için varız.Yaratıcı düşünce üretecek bireyler yetiştirmek için varız.

İkili Öğretim

Sabah grubu 07:10-12:10 Öğle Grubu 12:10-17:00